Saturday, 12 March 2016

NAK UPDATE APA?

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Hi semua... Apa khbaq? Actualy tak tau nak update apa.. Tapi dah lama tak update blog. Nak cerita apa eh. Hmmm..... Musim kahwin laa..


Banyak kenduri kendara kan sekarang. Member2 pun ramai yang nikah.. Nex week byak kenduri berderet-deret. 18 March satu kenduri, 19 March dua kenduri, 20 satu kenduri.. Eh sat.. 19 ada 3 kenduri... Member matrik sorang kawen, tapi xdpt nak pi, sebab kat Baling, Kedah.. Huuuu..

Pastu 26 March pun ada kenduri. Abg sepupu belah mak, which mean, my mom older sister son. Nikah 26 March. Kat Johor!

~ AND IT'S MY BIRTHDAY ~

Awat pilih tarikh tu.. Time cuti sekolah takmo buat.. Huhuhu.. Tapi kan, tak pi pun Johor. Jauh.. Aritu dah pi dah untuk tunang... Tak larat laa nak pi sampai Johor.. Kat Penang pun ada satu kenduri.. Takpa pi belah laki ja laa... 2 April.. Hmmm..

 baarak-allaahu laka, wa baaraka ‛alayka, wa jama‛a baynakumaa fee khayr
بَارَكَ اللهُ لَكَ ، وَبَارَكَ عَلَيْكَ ، وَجَمَعَ بَيْنَكُمَا فِي خَيْرٍ

Tahniah buat rakan-rakan yang telah mendirikan rumah tangga. Semoga berbahgia hingga ke jannah. Dapat anak soleh solehah. In Sha Allah... Amiin...

Thursday, 3 March 2016

How My Students SPM Result?

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Hello hai..

Apa khabar semua?? Lama tak bloging. Huhuhu..

Hari nie keluaq result SPM tahun 2015. Teringat kat student 4 Delta 2014. Depa nie laa amik SPM tahun lepas. Macam mana laa result depa nie. Harap2 terbaik laa.. Rindu kat depa nie, Yang manja, yang nakal yang pemalu, yang sporting. Hahaha...

This is them. Ada yang missing from the pict. Hahaha.

Memang takdak contact dengan depa. Kita cikgu mana bleh sesenang bagi no tepon fb semua. Hal peribadi n profession tak leh campuq kan. Tapi ada ja yang form1 n form add. Depa cerdik, pandai cari. Hehe..

So, tahniah kat student2 yang berjaya mendapat keputusan yang terbaik. Yang mana dapat kepututsan kurang memberangsangkan, tak apa. This is not the end for your future. You future are very bright ahead. Find a way okay.