Monday, 2 March 2015

I'am 90's Kid!

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Sekarang dah masuk minggu ketiga bermulanya semester terakhir nie. Cepat jaa masa berlalu. Tak sangka betul. Hokay2. Bukan nak cerita pasal semester akhir. Tapi cheq nak 'baling belakang' (throwback) kenangan zaman kanak-kanak dulu.

Kenangan zaman kanak-kanak dulu, susah kita nak jumpa balik sekarang nie. Kadang makanan yang kita dok slalu makan time kecik-kecik dulu susah nak jumpa. Tapi bila jumpa. Fuh!! Syok nya tak terkata. Excited baq hang! Betui dak? Toksah mohong. Budak2 sekarang apa tau. Kan2. Depa semua hujung jari ja. Nak bagi anak senyap bagi iPad, tablet, smartphone bagai. Kan2..

Cheq nak share peberet cheq dulu-dulu.. Mesti hampa pun suka punya laa..





Amacam.. Sapa pernah lalui semua nie.. Angkat tangan!! Hahaha.. Best kan.. Rindu baq hang! Ada lagik nie. Tapi tak masuk senarai ja.. Bes nya.. Kalau ada budak-budak sekarang lalu benda nie. Habaq kat cheq nah.. Cheq nak tabik spring.. Koh koh koh.... Sapa-sapa yang dah ada anak tu, jarak2 kan laa anak2 hampa dari smartphone, iPad, Table dan sebagainya nah... Nanti dok besa dengan touch2, slide2, pengang pensil pun tak reti plak.. Hehe..

Sayonara!

1 comment: