Sunday, 1 February 2015

SWEET MUSLIMAH

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Hai semua.. Apa khabar? Cheq harap semua sihat-sihat belaka.. Hari nie, cheq nak ceqita laa cikit pasai Sweet Muslimah. Hampa semua mesti pernah dengaq kan online store menjual pakaian muslimah Sweet Muslimah.

SweetMuslimah.com

Sweet Muslimah ditubuhkan bagi membantu muslimah Malaysia mendapatkan baju-baju yang sopan dan trendy mengikut citarasa masa kini. Produk-produk yang Sweet Muslimah bawakan adalah yang berkualiti dan selesa dipakai untuk sebarang aktiviti. Produk-produk  yang disediakan adalah lebih memfokuskan konsep santai, selesa, cantik dan tidak cantik yang meletop2. Semua produk Sweet Muslimah sediakan adalah menepati piawaian kualiti yang Sweet Muslimah tetapkan. Hanya produk terbaik dipasaran akan Sweet Muslimah kongsikan kepada muslimah di Malaysia. Sweet Muslimah menyediakan Baju/Tshirt/Busana/Jubah kepada seluruh muslimah di Malaysia dan mengalakkan berbelanja secara online yang nyata menjimatkan.

Tshirt Muslimah

Baju Muslimah

Baju Muslimah

Baju Muslimah


Jubah Cotton

Baju Muslimah

Koleksi Jubah Cotton


Baju Kanak-Kanak

Baju Muslimah

Baju Muslimah


Koleksi Qirani

Baju Muslimah

Baju Muslimah

Baju Muslimah


SweetMuslimah.com

Harga-harga yang ditawarkan adalah berpatutan.. Kain berkualiti, tebal, lembut dan tak panas.. Syok pakai nie.. Nak g kerja atau jejalan atau kenduri ka.. Kot-kot yang nak kawen tu boleh laa pilih baju-baju kat sini untuk braidmaids.. Pengapit ler.. Cute apa..

Nak tengok2 tu boleh la klik kat gambaq-gambar atas atau Sweet Muslimah. Semuanya akan link kepada page Sweet Muslimah..

2 comments: