Sunday, 8 February 2015

Depan Lain, Belakang Lain...Sakit Hati..

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Topik hari.. Minggu nie dapat tahu keadaan rumah yang sangat teruk... Umah sewa.. Kami dok sampai sem 6, sem 7 praktikal. Jadi ada orang lain duduk laa... Kami kata nak masuk semula sem 8 nie, which mean lagi seminggu nak masuk dah nie. Ada kawan dua orang singgah umah sewa, dan inilah hasilnya...


Ini baru sebahagian sahaja.. Ada lagi nie.. Sampai ada tikus. Selama kami duduk tak pernah ada tikus.

So, bila keadaan macam nie, kami semua terus cari umah sewa lain.. Alhamdulillah.. Allah permudahkan,. Dapat dekat juga dengan umah sewa yang asal..

Then, kami inform laa yang dok sem lepas tu, kata kami tak jadi masuk sebab umah teruk sampai ada tikus. Dan depan kami baik jaa.. Belakang.... Boleh tengok pada status mereka yang BANGANG!



Bengang ja rasa.. Rumah nya teruk depa tinggai sampai mai tikus, Pastu depa kata kami pun dulu tinggal teruk jugak.. Kami kemas barang, Peti sejuk takda barang kami pun. Bilik siap sapu betul-betul.. Depa kata, masa depa masuk sem lepas, ada tikus.. Mana ada tikus Bohong jaa lebih.. Bebai tol!!! Ada depan mata, memang makan sepak laa...

1 comment: