Sunday, 30 November 2014

SakuraUngu 30Day 30Song Game : Nak join Tak?

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Olaa.....

Lama nyaaa tak hupdate blog.. Takda idea!!! Huarghh..

Hokay laa.. Dulu sekali pernah plan nak buat 30 Hari 30 Lagu.. Patutnya buat bulan November, tapi lupaa. So postpone ke Disember.. Ada yang nak join tak? Nak join kalau leh tinggalkan link kat komen, nanti kita bleh blogwalking, share2 lagu.. Jom3.. Main2 sesaja..



So, mana mana nak buat..
  1. Buat entry tajuk SU 30Day 30Song Game : Day 1 Song 1 (pastu tuka laa Day 2 Song 2 and so on..)
  2. Buh tajuk lagu.
  3. Audio atau video. (Youtube ada.. :P)
  4. Lirik!
  5. Labels : Buh #Song1 (nnt tuka #Song2, #Song3)
  6. Done! Tapi kalau nak tulis sebab pun boleh.. Kenapa suka lagu tu.. (Taknak xpa)


1 Disember dah nak mula LI.. Fuhh.. Lagi sibok laa cheq ni haa..  Cheq buat autopublish ja laa... Nak join tak?? Kalau nak join di alu-alu kan.. Best nnt. Kalau nanak  tak apa.. KBai.. Tatatititutu..

8 comments:

  1. yang no.1 tu tak paham sikit. next day kena tukaq day 1 song2 ka day 2 song2? pendek kata sehari satu lagu ja ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. oppss.. sory.. dh edit balik... satu hari satu lagu.. ya.. jd 30 hari 30 lagu.. (~_^)

      Delete
  2. Hee . Nak join jugak tapi macam dah terlambat je :( hm , tinggalkan link ni kat cbox blog saya boleh ? Nanti balik rumah nak sertai :3 ihikk

    The Talking Diary

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh ja.. 30 hari 30 lagu.. xda prob...

      Delete
  3. yeah, nak join juga boleh? ehehhehe..

    ReplyDelete