Tuesday, 7 October 2014

Segmen Bloglist Exchange by Anne Nurain

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Hi semua!! Salam AidilAdha.... Lama tak hupdate blog nie. Dok umah susah sikit nak hupdate. Ada jugak ingat nak buat sesi luahan perasaan kat sini, tapi tak sampai hati pulakkan plu segan.. Ngeeee..

Hokay. Hokay. Back to the topik. Kakak kecayangan aku nie haa buat Segmen nie.. Bila kakak buat adik mesti laa support kan? So, adik yang comey lagi manis nie nak join laa tanda sokongan.. Ahakhakhakhak...


Cara-cara nak join adalah seperti berikut :

1. Follow blog penganjur 
2. Buat satu entry simple bertajuk "Segmen Bloglist Exchange by Anne Nurain".
3. Tepek banner ni sekali sambil backlink ke entry penganjur..
4. Tag 3 orang blogger. Pastikan mereka tahu ye?
5. Tinggalkan URL entry korang kat ruangan komen entry penganjur...
6. Buat satu bloglist baru yang mengandungi blog penganjur & peserta segmen.
(Senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa, begitu juga bloglist korang)

Bunga-bunga yang cheq tag adalah...


Hokay done!!!!
Jum join segmen kakak cheq nie..



24 comments:

  1. TQ tag kak shad iyqa :D
    good luck dear :D

    ReplyDelete
  2. macehhh join ye? senarai peserta dah update, boleh la update bloglist & blogwalking ye? mihmihmih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihihi sediakan hadia2 yg lumayan yaa kak

      Delete
  3. singgah dan follow. salam kenal na. ^_^

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  5. salam singgah dari segmen sama :))

    ReplyDelete
  6. rajin join segmen ye
    kalau kak YY, idak ler rajin dik wei
    no wonder blog sunyi aje, ye dak...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. xda laa rajin sangat pun.. klu bz, x join.. ada masa join ler.. mana tahu ada rezeki dpt hadiah.. hehe.. yg segmen nie kenal sangat penganjur.. Satu geng.. so support laa.. heee

      Delete
  7. singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html

    ReplyDelete
  8. saya dtg dari segmen yang same... salam perkenalan yer.. blog awk dah ade dalam bloglist saye: ''Segmen Bloglist Exchange''...

    SWEET HEART

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ.. nanti saya singgah pulak yaa..

      Delete
  9. Salam .. dtg sini balas kunjungan . ;)

    ReplyDelete
  10. jalan kesini dr segmen yang sama..slmat bersegmen.. :)

    ReplyDelete
  11. singgah dr segmen yg sama
    http://gionuhan.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html#comment-form

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html

    ReplyDelete