Wednesday, 15 October 2014

My Lovely 1 Zeta

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Well tinggal lagi 3 minggu lagi nak tamat Latihan Mengajar... Seminggu Dah cuti Deepavali, pastu minggu exam dah mula dengan Tingkatan 4, minggu lagi satu baru Tingkatan 1 dan 2.. So dalam kelas tadi sempat laa cheq snap sikit-sikit gambar anak murid tersayang. Depa tengah dok buat presentation..

Ini lah Adik-Adik Sayang






Comey2 tak adik2 saya nie.. Hahaha..

Ada laa sorang student nie mintak gambaq.. Suh wassap ke number dia... Pulun laa dia dok pujuk cheq mintak nak gambaq.. Cheq kata tak boleh.

"Sory cyg, nanti kamu tau number cikgu.. Kamu ambik kat sini ek, cikgu dah habaq blog cikgu kan.. Amik cini ya.."

...::CIKGU CAYANG KAMU::...

2 comments:

  1. bestnya budak2 zaman sekarang...kecik2 lagi dah kenal laptop, wassap semua yer...kite dulu... hahahhah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'aa.. itu yg semua terkurung dlm dunia teknologi... xleh hidup tanpa teknologi...

      Delete