Thursday, 9 October 2014

Hadiah dari Lynn Dino III

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Hai semua.. Apa khabar khabar?? Lama tak hupdate cerita-cerita sendiri.. (Bukan lama mana pun..hiiii) Okay, cheq nak share something..

Taadaaaaa...

MONOPOD!!! Yeay!! Hokey, maybe ada yang kata ek elleh ramai yang dah ada monopod. Actually, monopod nie cheq tak beli, dapat hadiah dari gveaway. Haaa... Bukan giveaway kat blog ek.. Kat FB jaa.. Teringin nak monopod, tapi tak beli, nanti kena marah. Huuu.. Dapat nie pun di suruh jual. Tak mau jual.. Macam-macam giveaway try, kat blog, kat IG, takdak rezeki pun. Alhamdulillah dapat. Hari Selasa dapat. Tak sangka akan dapat monopod, tau kata menang ja, hadiahnya tak tau pun..

Sapa yang bagi? Haa.. Ini yang nak share nie..

(Klik pada gambar)

Hokay.. Akak nie laa yang bagi monopod. Pertandingan dia senang sangat. Cuma LIKE semua status dan post yang akak nie buat. Tapi tak boleh di saat-saat akhir like. Nak tau lagi lanjut tengok kat FB akak nie ya..

Akak nie jual macam-macam produk. Ibarat ASTRO, 'Macam-macam ada...' Dah lama daha akak nie jual secara online dan macam-macam testimoni dapat. Harga semua kasih sayang.. Antara produk yang akak nie jual...

..:: Hoodia P57 ::..
..:: BVR Collagen ::..
..:: Sauna Suit ::..
..:: Variable Y ::..
..:: MYMI Wonder Patch ::..
..:: Blackhead Remover Serum ::..
..:: Monopod ::..
..:: Long Inner ::..
..:: RapiBust ::..
..:: Pure Garcinia Cambogia Extract ::..
..:: Pil Gemuk ::..
..:: Pati Ibu Putih ::..
..:: Bubble Licious-Gold Scrub ::..

Okaay.. Yang jaa cheq senaraikan. Actually ada banyak lagi yang akak nie jual.. Boleh laa usha FB - LynnDinoIII dan tengok sendiri barang-barang yang akak nie jual.. Singgah-singgah.. Mai singgah.. Heee.. Cheq plak promote..

Adioss!

15 comments:

  1. tahniah
    ayu pon xde monopod2 nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq.. alhamdulillah rezeki.. xyah nak keluar duit.. cuma shutter ja xda.. hp nie plak xda timer.. nnt nak kena cari shutter..

      Delete
  2. macam mana nak buat kotak macam pemilik blog tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang tu..
      taip apa2 yang nak buh kat new post... (macam create new post)
      pastu copy coding html tu..
      g kat layout..
      insert gadget html
      paste
      save..

      SIAP..

      Delete
  3. tahniah... ala.. dorang ada monopod, byr sendiri.. ni dpt free.. kan~ haha

    ReplyDelete
  4. copy coding html tu nak bt mcm mne eh? maaf tanya banyak

    ReplyDelete
    Replies
    1. copy macam biasa.. hightlight... pastu ringht klik mouse copy..

      klu awak xtak paham gak pm kt fb ek.. senang saya boleh bg print screen...
      https://www.facebook.com/syufiqa

      Delete
  5. okei, iyqa, zalia n akak dah ada 3 monopod pink. so next semester kita selpie banyak2 tau? gi teko mas bli nasi pun selpie.. hahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. selfie dengan nasi goreng bangkok.. haha.. saya nak kena beli shutter.. shutter xda.. hp plka xda timer..

      Delete