Tuesday, 28 October 2014

Finally Remove My Nuffnang...

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Remove my Nuffnang.. Tak tahu laa pasai apa Nuffnang nie problem sangat.. Dah tak boleh guna, cheq buang ja laa.. Buat semak jaa.. Dekat Nuffnang pun dah delete dah blog.. Earning ada RM4.03.. Dah lama dah earning tak naik.. Dengan Non-Glitterati. Nanti buat lain plak...


Itu aja celotehnya malam ini... Weeee

7 comments:

  1. haha..bgus gak. sbb CPUV ni pun masih on going tp xde prubahan stiap ary.. igt nk buang gak, nk fkir2 dlu

    ReplyDelete
  2. ada problem ke..? so far sally punya okay...xpela...tukar churp churp pulak :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'aa kak sally.. petak jaa ada iklan xda.. keluar error dan garisan jaa.. churp2 mmg dh dftar..

      Delete
  3. ade masalah dgn cara tepek coding tu kut. entah.
    sy da guna 7tahun ok la stakat nie..hehe :D

    ReplyDelete
  4. laaaa, buang dahhh ka, tak pa, kita main churp2, 8share lak, ka nak buh komli, :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah buh balik dh.. kt sidebar tepi nie.. tittle Hutang PTPTN.. nuffnang laa tu.. sambil singgah, kak shad klik2 laa heee

      Delete