Sunday, 19 October 2014

Agak-Agak Laa Kan...

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Hi! Cheq dok tgk laa orang dok buat challenge 30 days laa.. Tiap2 hari update.. Cheq nak follow buat laa jugak.. Tapi kan, soklan yang depa buh tu ada yang cheq tak boleh nak habaq. Bukan sebab rahsia, tapi benda tu cheq takda apa nak share. Contoh, ex-BF laa. Mana cheq ada..

Pastukan, cheq pun teringin nak buat cheq punya sendiri. 30 Days challenge. Takda hadiah laa.. Just saja-saja macam blogger-blogger lain buat. Nak bagi aktifkan blog, sentiasa ada update. Kadang takda idea nak update. So, buat macam nie. Agak2 ada tak yang nak follow cheq? Tak paksa pun, just for fun... Boleh tengok interest masing-masing..


Idea cheq nak buat 30 Days 30 Song Challenge. Satu hari post satu lagu faberet. Buh lirik.. Amacam? Ada tak nak join sekaki.. Dua kaki pun boleh.. Ngee..

Bye! Wassalam..

3 comments:

  1. perghhh banyak tu 30 song.. hehehe..
    bole je, but make sure ada tema yg berlainan setiap hari.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. xda tema.. apa2 fav lagu ok x k.ain.. heee

      Delete
  2. eii..comeynyer gmbr kucing tuh?

    ReplyDelete