Tuesday, 23 September 2014

Tiba-Tiba....

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Awal plak cheq update blog hari nie.. Bukan apa, dok usha-blog nie, semalam dah timbul macam-macam problem, so hari nie pun kelas ajaq benda yang sama juga. So kena cari jalan penyelesaian jugak laa kan....

Dalam dok cari jalan penyelesaian blog nie, otak nie tiba-tiba ja menyanyi lagu-lagu Westlife. Erk! Apalagi buka youtube laa layan lagu Westlife. If I Let You GO, My Love.. Oooohhh lagu peberet cheq naahh.. hihihi..


Sambil-sambil layan selesaikan masalah.. Lalu masalah pun selesai.. Rupa-rupanya yang menjadi masalah kelas semalam nak buat blog adalah kerana (ceh! ayat) wifi skolah tak bagi masuk.. Bila guna Yes boleh create. Budak-budak nie pun satu, Chromebook tu dah connect dengan Yes, gatai dok pi tukaq connect dengan wifi sekolah. Tangan tak reti dok diam betul budak-budak skolah nie.. Sabaq ja lah! Next class nie memang sentiasa bawak problem.. Nantikan update seterusnya.... (pui!)

3 comments:

  1. lagu yg merilekkan minda :) f you dont mind, our green warriors really need your support. Do click the link below and support us.
    #support_tey_kedah !
    http://ridoma.blogspot.com/.../todays-youth-is-tomorrows...

    the founder: Today’s youth is tomorrow’s future
    ridoma.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. suke lagu ni.. fav kumpulan mase sekolah dulu

    ReplyDelete