Friday, 26 September 2014

Ish! Pening Dengan....

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Aduhh!! Geram sih!!... Awat? Esok Sabtu.. Skolah plak buat hari ganti untuk cuti Deepavali.. (Huh! Raya haji Isnin ja cuti). Ok laa.. Hari Isnin hari tu, pengetua dah cakap, ganti jadual hari Isnin. Tetiba hari nie dapat tau jadual hari khamis pulak! What de heck??!!

Takkan sebab nie nak geram kot?? Geram laa.. Kalau cheq just mengajaq besa ja, tak pa laa.. Tapi cheq dah plan ajaq blog tu. Siap buat tutorial bagai. Ada cheq post entry semalam.. Lelaju buat.. Fokus gila.. Tetiba tuka...

Kelas hari khamis Tingkatan 4. Tak guna tutorial blog. Nak kena buat nota utk Tingkatan 4 plak. Dok pikir nak wat kerja khusus atau mengajaq. Pikir-pikir yang belum siap kerja khusus cable 2 pelajar India, rasanya depa nie tak mai skolah.. Mengajaq je laa.. Masuk topik Tingkatan 5. Multimedia, senang ja topik nie. Naseb bek nota memang dah buat time macro. So, tak payah buat dah nota, cuma next subtopik kena buat jugak la.. Agak-agak sempat tak nak bagi abis Multimedia sebelum skolah abis. Hmm..


Salam Jumaat!

5 comments:

  1. assalamualaikum
    tu namanya tanggungjawab yang perlu digalas =)
    nak tak nak, terpaksa! no choice katanya...hehe

    anyway, akak membalas kunjungan.
    suka banner kamu ni, cantik. lagipun akak memang suka bunga =)
    Diari Seorang Mama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam..huhu.. itu laa.. Betul2 dah ready untuk tingkatan 2 tiba2.. terkejut juga hari nie baru cakap jadual khamis. tany cikgu lain, cikgu tu kata.. skolah nie mmg.. huuu berbeza dengan zaman skolah saya.. Dulu lain sekarang lain. bergantung pada pentadbiran..

      terima kasih sudi singgah..hihi bunga fav saya..

      Delete
  2. Salam singgah, rajin-rajin belajar ye... studioous.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Just proceed...tarik nafas...hembus nafas...ulang sampai 7X...
    Life is beautiful...Best of luck, dear...:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaALLAH xda masalah.. Tingkatan 4 dah ngam dah.. macam adik kakak.. semua nak manja2 dengan cikgu haha

      Delete