Monday, 29 September 2014

Habis Masa Dengan....

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Fuh!! Penat..


Susah betul laa nak mengajar blog kat skolah nie. Kenapa laa nak buat blog nie pun nak kena verify email  guna no hp bagai.. Budak-budak skolah mana boleh bawak mai skolah... Cheq dah habaq dah minggu lepas, create blog kat umah. Xbuat! Yang asrama tak mai jumpa pun.. Takkan nak guna no hp cikgu. Dah capai limit. Nak ajaq tutorial pun tak sempat. Naseb bek dah buat tutorial dah siap-siap.. Ishh... Minta-minta kelas esok tak ada yang belum ada blog. Minggu lepas dah settle dah. Hai.... Geram plak aku nie haa....

Nota untuk tingkatan 1 dan tingkatan 4 tak siap lagi nie... Tingkatan 4 plak rabu nie ada peperiksaan bertulis sejarah untuk akhir tahun. Habis waktu kelas. Eh, nak kena naik jaga waktu kelas ka? Alaaa.. Nanti nak kena dok sampai pukul 11 pulak.. 10.40 ada kelas dah.. Tak naik boleh x? Lagi pun kat budak LK pun ada cikgu depa.. Heee..

Tadi ganti kejap kelas kak yati, pastu ada budak nie hantar kerja kertas lukisan untuk kemerdekaan. Letak mana ntah.. Otak tengah blurr masa tu... Alaaahaaaiii... T_T

6 comments:

  1. kat sekolah pun dah mula ajar blog ek?..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini untuk final exam.. Ictl ada exam.. Patutnya xda pun... So kena ikut siilbus.. patutnya kena buat website, tapi guna chromebook, xleh buat website, guna je laa blog

      Delete
  2. blog untuk projek sekolah ke?..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan, markah untuk peperiksaan akhir tahun jaa... skolah nie ICTL pun ada final exam.. skolah lain mna ada...

      Delete
  3. sabo cikgu... hehe.. tu la cabaran bila budak2 tak buat keja.. rasa nak lempang je dahi sorang2 bagi sedar.. kekeke~

    ReplyDelete