Friday, 12 September 2014

CUTI SEKOLAH BERMULA!!!

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Yeeehaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Cuti..cuti..cuti.. 

Eh! Ngada betul! Mengalahkan budak sekolah ja.. Hahaha.... Penat sih g skolah.. Tapi.... Cuti tak macam cuti.. Nak buat RPH, Kajian Tindakan, Final Year Project pun nak kena mula, nak kena sedia untuk observe.. Ini semua planning.. Hope semua planning tidak tinggal planning sahaja.. Kena buat jugak... Wuaaaarrrgghhhhh....

{Penat betul laa asyik kena bebel ja.. Ada jaa yang x kena. Abis blajaq terus kena cari kerja nie. Tak mau cari dekat2 umah, cari jauh-jauh. Harap yang bakal imam nanti kerja bukan kat Penang, orang sini takpa, tapi kerja jauh.. Feeling frustrated..}

2 comments:

  1. waaa.. serius ke, apa ni mama pun tak tahu cuti dah bermula.... apa kes..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula dah... x caya tgk kalender... ahahaha

      Delete