Saturday, 7 June 2014

123...

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Konbanwa!

Apa benda 123 tu. Ehehe.. Itu jumlah followers cheq! Setakat nie dah 123 followers! Tak ramai pun. Sesaja rasa nak buat post ari nie.. Hehehe.. Actually xda idea nak sembang apa pun. Nak update gambar-gambar Robotik, gambar banyak sangat. Nanti laa aku update ek.. Hehe..



Minggu study week pun dah nak habis. Tapi cheq belum abis study lagi. Bukan tak habis study, tak mula lagi pun. Study week tak macam study week pun, sibik dengan FYP memanjang. Tapi Alhamdulillah dah selesai selasa ari tu..

Apa benda cheq merepek nie. Hehe.. Xpa la.. Nak tido, tapi segar lagi nie.. Babai Assalam.

Oyasumi!

No comments:

Post a Comment