Tuesday, 8 April 2014

TASK4JOB

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Hari nie aku ada daftar satu tempat share2 link, orng klik kita dapat duit. Alaa macam ChurpChurp ngan 8Share tu. Tapi nie lain sikit. Kita tak perlu share iklan, tapi share link kita. Bila kita daftar, kita akan dapat link kita sendiri. Kita share link tu. Minta orang klik macam ChurpChurp dan 8Share. Kita dapat duit bila ada unique visit. Based on pemerhatian cheq, lepas dua orang klik dapat duit.


The best part nya. Duit yang kita dapat bukan dalam Ringgit Malaysis. Tapi USD! Once bila daftar masuk, kita akan dapat USD25. Bila share2 link, orang klik, setiap unique visit USD10. Cheq daftar pagi tadi dalam jam 11 lebih macam tu laa. sekarang jam 5 petang. Ini hasil yang cheq dapat. belum boleh cash out.

Minimum USD300 baru boleh cash out. Lagi satu dia guna cek. Tak minta akaun pun. Daftar pun free.. Jadi kita tak rugi apa2 pun.

Klu hampa minat leh laa klik link nie..
http://tasks4job.com/?refer=144625

Atau pun kat bawaaaahhh tu ada Task4Job. kat situ pun ada link.

Okay! Babai..

10 comments:

  1. Replies
    1. insyaALLAH.. say pun baru cuba.. ramai kengkawan yang cuba. jadi saya pun cuba. lagi pun kita x perlu keluarkan duit/modal.. sama mcam churp2 dan 8Share. Number akaun dia x minta... jd xperlu risau apa pun.. kita x rugi langsung.. setakat nie saya dh kumpul USD155..

      Delete
  2. betul ke cik?
    saye dah kumpul 685$ but saye tak dapat payout lah.. macam mana kalau saye nak cairkan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? sy xpasti.. saya baru first time.. belum capai 300$ lg..

      Delete
  3. me also try..so far skarang Ada 685usd.but before nk request chq..Keane completed survey..bl klik Kene msukkan no tel. for ringtones.quiz.etc..till now Ada try tp nothing..kredit asyik Kene tolak..every SMS charge rm6.. huhuhuuu

    ReplyDelete
  4. dh try but bl nk request payout Kene BT survey msukkan no tel. then Ade quizla.ringtones LA.etc..every SMS charge..rm6 plak...tp nothing..huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. me also try..so far skarang Ada 685usd.but before nk request chq..Keane completed survey..bl klik Kene msukkan no tel. for ringtones.quiz.etc..till now Ada try tp nothing..kredit asyik Kene tolak..every SMS charge rm6.. huhuhuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul laa.. sy pun kena mcm tu.. dr situ sy tau permainan dia dhh. so i give up..

      http://iyqa92.blogspot.com/2014/04/task4job-i-give-up.html

      Delete
  6. Ada yang tersirat....unsur penipuan...
    sy US945.....Apa kata kite laporkan ke SKM minta diambil tindakan segera supaya lepas ni jgn ada lg yg terpedaya.

    ReplyDelete