Tuesday, 8 April 2014

PERMOHONAN PERNEMPATAN LATIHAN MENGAJAR

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Semester kali memang sibuk.. Dengan kelas2 tu normal laa.. Tapi ada tambahan plak. Final Year Projek, penempatan untuk Latihan Mengajar pastu Latihan Industri pulak. IHari nie baru selesai permohonan untuk Latihan Mengajar. Minggu lepas dah buat secara manual. Kali nie online pulak. 

Cara manual untuk pilih sekolah. Satu sekolah satu ja cikgu pelatih. Memang berebut la. Penyelaras guna cara ambil nombor giliran. Naseb laa, sapa cepat dia dapat. Cheq pun risau takut x dapat negeri sendiri. Bila sampi turn, rupa2nya cheq org first yang isi kat Penang. ahahahhaa..

Yang online ikut apa yang dah pilih masa manual.. Tak boleh tuka kecuali suka sama suka. Tapi kali nie bukan confirm lagi. Tunggu penyelaras tanya pada sekolah setuju atau tidak terima guru pelatih. Kena doa banyak2 supaya sekolah terima. Cheq minta sekolah sendiri. 5 tahun belajar kat sekolah tu.. Adik pun elajar sekolah sama. Penyambung generasi. ahahhaha.. Adik kata cikgu IT sekolah tu sibuk sangat macam-macam benda nak urus. hehe.. Meh cheq nak masuk jadi guru pelatih boleh bantu kurangkan beban.. Mengajar tingkatan 4. hehehehe


Apply sudah. Sekarang tunggu dan doa saja la..

Wink!

No comments:

Post a Comment