Tuesday, 15 April 2014

Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Hi semua.. Well biasa laa cheq suka semak entry2 di dashboard. Nampak la satu entry yang tajuknya macam yang tajuk entry cheq nie. haha.. Blogger saudara Hasrul buat segmen untuk perkenalkan blogger baru.. Something menarik laa kan. Cheq pun baru lagi. So, join la.

HASRUL HASSAN PERKENAL BLOGGER BLOGSPOT BARU


Nama Blog : Sakura Ungu

URL Blog : iyqa92.blogspot.com

Nama Blogger : IyQa GaNi

Umur Blogger : 22 Tahun

Usia Blog : 3 Bulan

Bilangan Followers : 97 Followers (setakat 15/4/14)

..:: Mengenai Blog ::..
Blog cheq tidak spesifik mengenai sesuatu perkara. Lebih kepada Diari Terbuka. Cheq ceritakan apa-apa perkara yang cheq ingin kongsikan, berkongsi ilmu dari mana-mana sumber yang cheq perolehi, perkongsian pendapat dan bertujuan untuk menambah kenalan dengan menyertai giveaway serta cheq pernah menjadi sponsor bagi satu giveaway yang simple. Selain itu, blog juga menjadi satu medium bagi cheq menjana pendapatan sampingan. As Simple As That.

Well.. So newbie, what are waiting for? Come on lets join!

31 comments:

  1. singgah dari segmen yang sama :)

    http://missbaybeeboo.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yang sama :)

    http://missbaybeeboo.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
  3. hai ^^ dari segmen yang sama.. =)

    http://www.hasrulhassan.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-baru-blogspot.html

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya, cepatnya dapat followers banyak tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.. cikit ja tu.. drpd join segmen2

      Delete
  5. shark singgah dari segmen yg sama :)
    salam dari org kuantan :)

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen HH. Salam Ukhwah dari newbie.. follow jugak

    ReplyDelete
  7. hai, singgah sini dr segmen yg sama...
    slm perkenalan & slm bersegmen

    jemput singgah sini
    http://sweetmemories4u.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. good luck ..
    drisegmen yang sama..
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html

    ReplyDelete
  9. Hai emma dari segmen yang sama . salam perkenalan :)
    http://kuemmarosli.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html

    *selamat blogwalking :)

    ReplyDelete
  10. Hai salam kenal..! ^^ DayangDeno datang dari blog Hasrul Hassan dan follow sini #103 .. Good luck! ^_^

    My Link : http://www.dayangdeno.com

    ReplyDelete
  11. salam kenal. semuga sukses dan kipidap

    http://bulat-mata.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. singgah dari blog abang HH. #106

    Jemput singgah blog nik http://fatihahfazlin333.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Fiza singgah dr segmen yg sama.. salam perkenalan.. done folo sini.. jemput ke http://ourmemoria.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html.. >_<

    ReplyDelete
  14. assalam..miss iyqa..
    intan singgah dari segmen same..^.^
    http://intan-heartypewriting.blogspot.com/2014/04/segmenhasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
  15. Datang terjah dari segmen yang sama...

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
  16. singgah sini. http://madihahdaisy.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html
    ^_^ salam ukhwah

    ReplyDelete
  17. Salam perkenalan dari:-

    http://bulat-mata.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum dan Salam Perkenalan. Saya juga datang dari segmen yang sama. Semoga ikatan yang terjalin antara blogger sentiasa kukuh. Ada masa jenguk-jenguklah entri dalam blog saya ye..

    www.azzahairi.com

    ReplyDelete
  19. salam..

    membalas kunjungan dan follow..salam perkenalan

    ReplyDelete
  20. Salam perkenalan,
    bru jer follow u, hope u follow back..tx

    ReplyDelete