Saturday, 19 April 2014

FOR THE FIRST TIME IN FOREVER

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

For The First Time In Forever. Lagu FROZEN ka? Bukan.. Ini cerita cheq. Actually macam nie. Cheq first time pinjam buku kat library UPSI. 

Besa la.. Semua orang pernah pinjam buku.

Cheq lain sikit. Sebenaqnya cheq adalah pelajar tahun ke 3 di UPSI iaitu dah 6 sem dah pun. Sem ke 6 baru cheq pinjam nuku kat library kampus. Sebelum nie x pernah langsung pinjam.

Xkan kot? Xpernah masuk library ke?

Masuk library banyak kali dah. Cari bahan, cari rujukan, online, wat asaimen, susun buku (rakan pustaka). Banyak kali masuk. Pinjam buku ja tidak. Every thing done inside the library. Hee.. Terukan perangai. Dah sem 6 baru sedaq nak pinjam buku. Ini pun sebab FYP. Klu x, xda nya nak pinjam dah. HOHOHO. Cheq lagi suka cari bahan online (sebab tu kerja lambat jalan). Nama pun student IT... Memang online je laa.. Hehehe..


 Ini adalah buku yang cheq pinjam. FYP cheq adalah tentang Permainan Komputer - Pengenalan Abjad Bagi Kanak-Kanak Pra-Sekolah. Jadi kena laa ada teori-teori Pendidikan Awal Kanak-Kanak, Games dan Pengajaran Guru kan. Kena buat Kajian Literatur. Tak tau laa bila nak mula nya nak buat.. Huuuuuuuu..

Gambatte!!

No comments:

Post a Comment