Friday, 11 April 2014

I'm Agen Dropship : K- Colly Sweet 17

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Hi! Hi! Hi!

Cheq nak promote produk nie.. Heee..

Cheq adalah agen dropship

K COLLY SWEET 17 (ORIGINAL)

K-Colly Sweet 17 merupakan supplement kulit yang dapat membantu anda mendapatkan kulit yang lebih cerah dan cantik!

SEMENANJUNG  RM115
SABAH/SARAWAK  RM120

* include postage
* ada misteri free gift
* no COD (cash on delivery)

Sila PM saya untuk maklumat lanjut dan tempahan -> IyQa GaNi


  

Ainan Tasneem dan Fatiya Latif (Pelakon ArianaRose) turut mengamalkan K-Colly Sweet 17 tau!

Tunggu apa lagi? Pm saya segera.. Harga murah... Harga pasaran RM160/++.
Ori ke? Jangan risau. Ini ORIGINAL punya.

Lai..Lai..Lai..

Nak harga murah lagi tunggu promosi ya.. InsyaALLAHada rezeki cheq buat promosi.

4 comments:

  1. X pernah try lagi produk ni... Skrg akak maintain lagi dengan Ephyra (^^,)

    *Singgah menabung mr.nuff. Boleh klik balik sini: Internet Is Your Life | Lisa Surihani Teaches Abour Hygiene | Levi's Keep Cool .TQ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. sy baru je guna k-colly.. perubahan x brapa nmpak sgt.. sy kulit gelap.. amik masa sikit.. ada jugak tgk ephyra.. tp mahal.. x mampu.. hehe.. xpa kak maintain je.. tq sbb klik.. done klik jugak...

      Delete
  2. saya dah try k-colly ni juga.. paling best tentang k-colly ni ialah saya senang tidur maswaktu malam. hehe XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus laa... klu nak beli.. boleh laa order dr saya.. heeee

      Delete