Wednesday, 30 April 2014

WORDLESS WEDNESDAY #13

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم




Tuesday, 29 April 2014

Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

As-Salam

[ Tekan banner di atas kalau nak join ]

Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2 ini dianjurkan oleh Emas Putih 
dan disponser oleh Syiera , Iskandar Daughter , Saidatul dan Syira Lokman dan Mahamahu :)

Giveaway Birthday by Syira Lokman

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Hi! Lupakan sekejap segalah tension-tension.. Kita join GA jap..

Giveaway kali nie oleh adik Syira sempena ulang tahun hari kelahirannya yang ke 20. Hehe.
Birthday adik Syira jatuh pada 21 Mei.

Welcome to 20s dear..

Kita nyanyi sikit utk adik Syira
Allah selamatkan kamu 2x
Allah selamatkan Adik Syira
Allah selamatkan kamu

Cheq tak nak buat ucapan, tapi lebih kepada doa ya dik..



May Allah Bless You Always Honey..
Senah Halwa...

Monday, 28 April 2014

FYP : TERSANGAT 'HAPPY'

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Konichiwa! Tersangat 'happy' hari nie. T_T Gara-gara Final Year Project nie.


Satu perkataan pun tak mula lagi!! Bukan cheq x mula. Dok cari laa jurnal, buku thesis semua. Buku dah cari ari tu lagi. Cheq ada buat entry. Cheq pinjam 3 buat buku, satu ja yang rasa kena dengan tajuk. T_T Jurnal dan thesis pun byak cari dah. Asal dah download, bila baca x kena dengan tajuk. Bahasa Inggeris laa, Waktu Solat laa... Cheq buat permainan komputer bagi budak tadika kenai abjad. Ada yang jumpa tapi xleh download. Pasai pa tak leh download, pasai kenal login. Website library Uni lain mna bleh login.

Nak baca pun dah malaih! Minggu depan nak kena tunjuk dah. Mengantuk kot. Kerja robot x siap lagi. Rabu nie and minggu depan asaimen minor buat program panggil orang bagi talk. Nak kena wat kajian tindakan lagi. Get ready macro teaching 2 plak. Semester 6 yang hectic. Nampak ja macam releks. Releks sbb malaih ja pon. :P Muahahahahaha.

Cheq Lapaq!

Aum..nomnomnomnom..

Friday, 25 April 2014

HADIAH GA DARI COTTONCITTUN @ INSTAGRAM

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Hai semua! Apa khabar? Sihat? Alhamdulillah.. Lama betul cheq x update blog. Tatau nak crita apa sebenaqnya. Okay tadi baru dapat hadiah giveaway daripada CottonCittun. Cheq and Kak Ain dpt hadiah. Awat dua orng. Sebenaqnya hanya kami dua yang join. Cian penganjur x ramai yang join. So dia pon bagi hadiah kat kami sorang satu la.. Apa yang kami dapat? Hehehe tgk pic.


Tadaa.. Ini yang aku dapat. Kak Ain pon dpt macam nie jugak. Tapi corak lain. Cantik x? Tudung satin.. Hehehe.. Nnt aku dah pakai, InsyaALLAH aku buh kat entry lain. Klu igt la.. Kuang, kuang, kuang.

Okay itu aja.. Babai!

+Anne Nurain 

Wednesday, 23 April 2014

WORDLESS WEDNESDAY #12

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


WORDLESS WEDNESDAY #11

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Sunday, 20 April 2014

JUALAN APRIL : KESIHATAN DAN KECANTIKAN

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

JUALAN APRIL

READY STOK!! ORI DAN MURAH!


Egg Mask
:
RM20
Perla Chocolate Milk
:
RM55
Shaklee Vita-Lea
:
RM80
Shaklee ESP
:
RM130
Detox Foot Patch [100kpg]
:

RM65

*COD UPSI ONLY


K=COLLY SWEET 17 
DI JAMIN ORIGINAL


Semenanjung : RM115
Sabah & Sarawak : RM 120      
Harga Pasaran : RM16+  

*INCLUDE POSTAGE
*WITH FREE GIFT
*NO COD

===============
Contact me
@ FB : IyQa GaNi
===============

Saturday, 19 April 2014

MINI COKLAT PRETZEL

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

One more time!

Cheq dah lama dok usha kat FB la, IG laa pretzel nie. teringin sgt. Slalu negara omputih ja makan. Kita kat malaysia nasi lemak, roti canai. So, dah lama usha nie. Cheq pun beli laa kedai belakang umah nie masa pi amek baju kat dobi. Kedai sama.

Hantaq baju dobi? Bukan malaih tau. Ayaq kat umah sewa nie menguji kesabaran! Asyik xda. Kejap ada, kejap xda. Nak mandi susah apatah lagi nak basuh baju. Tambah2 bila nak cuci perut.

Tengok dah membebel. Sedap laa jugak. COKLAT. Rasa bikut! Hehehe.. Nak tengok gambar pretzel.


Amacam nampak sedap kan.. Satu kotak kecik RM10. Ada 25 keping pretzel..

FOR THE FIRST TIME IN FOREVER

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

For The First Time In Forever. Lagu FROZEN ka? Bukan.. Ini cerita cheq. Actually macam nie. Cheq first time pinjam buku kat library UPSI. 

Besa la.. Semua orang pernah pinjam buku.

Cheq lain sikit. Sebenaqnya cheq adalah pelajar tahun ke 3 di UPSI iaitu dah 6 sem dah pun. Sem ke 6 baru cheq pinjam nuku kat library kampus. Sebelum nie x pernah langsung pinjam.

Xkan kot? Xpernah masuk library ke?

Masuk library banyak kali dah. Cari bahan, cari rujukan, online, wat asaimen, susun buku (rakan pustaka). Banyak kali masuk. Pinjam buku ja tidak. Every thing done inside the library. Hee.. Terukan perangai. Dah sem 6 baru sedaq nak pinjam buku. Ini pun sebab FYP. Klu x, xda nya nak pinjam dah. HOHOHO. Cheq lagi suka cari bahan online (sebab tu kerja lambat jalan). Nama pun student IT... Memang online je laa.. Hehehe..


 Ini adalah buku yang cheq pinjam. FYP cheq adalah tentang Permainan Komputer - Pengenalan Abjad Bagi Kanak-Kanak Pra-Sekolah. Jadi kena laa ada teori-teori Pendidikan Awal Kanak-Kanak, Games dan Pengajaran Guru kan. Kena buat Kajian Literatur. Tak tau laa bila nak mula nya nak buat.. Huuuuuuuu..

Gambatte!!

Thursday, 17 April 2014

100 FOLLOWERS

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Hi semua!!

Semalam cheq nya Wordless Wed snapshot followers.. Ari nie akhirnya followers aku dah capai 100! Yeay! Dah pun capai 100 orng dah followers cheq. Saat yang dinanti-nanti kan dah tiba. Hehehe.. Suka!

Next target 200!!!!!! Yeay!!!

Wednesday, 16 April 2014

WORDLESS WEDNESDAY #10

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم



Tuesday, 15 April 2014

Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Hi semua.. Well biasa laa cheq suka semak entry2 di dashboard. Nampak la satu entry yang tajuknya macam yang tajuk entry cheq nie. haha.. Blogger saudara Hasrul buat segmen untuk perkenalkan blogger baru.. Something menarik laa kan. Cheq pun baru lagi. So, join la.

HASRUL HASSAN PERKENAL BLOGGER BLOGSPOT BARU


Nama Blog : Sakura Ungu

URL Blog : iyqa92.blogspot.com

Nama Blogger : IyQa GaNi

Umur Blogger : 22 Tahun

Usia Blog : 3 Bulan

Bilangan Followers : 97 Followers (setakat 15/4/14)

..:: Mengenai Blog ::..
Blog cheq tidak spesifik mengenai sesuatu perkara. Lebih kepada Diari Terbuka. Cheq ceritakan apa-apa perkara yang cheq ingin kongsikan, berkongsi ilmu dari mana-mana sumber yang cheq perolehi, perkongsian pendapat dan bertujuan untuk menambah kenalan dengan menyertai giveaway serta cheq pernah menjadi sponsor bagi satu giveaway yang simple. Selain itu, blog juga menjadi satu medium bagi cheq menjana pendapatan sampingan. As Simple As That.

Well.. So newbie, what are waiting for? Come on lets join!

Monday, 14 April 2014

1st Giveaway by nuraaisy.bs.com

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


1st Giveaway by nuraaisy.bs.com

Senarai Hadiah
RANDOM.ORG
[ 1 cute bracelet each for 4 lucky winners! ]

Due Date :- 11-29 April 2014 [ HANYA 19 HARI SAHAJA ]


Hi semua!! Nampak x sikit punya besar.. Cheq join GA lg nie. Penganjur nie first time buat GA.. So kita sesama blogger kena laa support kan.. hihihi..

Saturday, 12 April 2014

Cuti-Cuti Giveaway - By Cik Rose

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Jumpa lagi.. Penat dok mencari organisasi untuk Latihan Industri.. Fiuh!! Rehat kejap dengan GA lagi! Ehehehehe..

Cik Rose nak pegi jejalan... Tapi dengan sapa ek? Best nya g jejalan.. Nak itot! Cik Rose puan buat Giveaway suh kita teka Cik Rose bercuti ke mana dan dengan sapa..


Rose akan bercuti di LANGKAWI/BORNEO dengan KELUARGA TERCINTA.

Tag rakan : +Anne Nurain  +Sally Samsaiman +Anis Zahidi  +ZALIA FATIN ZAINI 

Hehe.. Ini tempat yang cheq dapat teka. Main agak-agak ja.. Ikut gerak hati (konon). Harap2 betul laa.. Mudah2-han menang.. hehehe.. Peace!

Tarikh Tamat : 27 April 2014

~Ucapan buat Cik Rose~
Selamat Bercuti Cik Rose x kisah la dengan sapa pun Cik Rose bercuti. Hati2 slalu.. Igt2 la kat blogger Cik Rose ye.. hehehe...

Mini Giveaway : Mengimbau Fairytales

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Hi semua!

Hari nie cheq da join GiveAway.. Mmg best pulak rasa.. You know why? Pengajur nie ada buat cerita2 pendek.. Memang lawak gila cerita2 dia.. Hampa kena baca dan tinggalkan komen. Sebab itu salah satu syarat dia.. Mmg lawak laa.. Kalau hampa layan cerita Disney la. Kalau hampa x layan. Dan x pernah amik tau cerita Disney, memang jd x paham.. hehe.. Melalut plak


(KLIK BANNER UTK GA)

Syarat join GA nie x banyak pun.. Senang2 gi tu..

Hadiah dia:
Pearl Bracelets x2
Baju Melayu Buttons x2
Cute Bracelets x4
Novel x1

(hoping for a chance : Bracelets or Novel, butang baju melayu nk bg sapa? ayah x pakai, betimbun kt laci.)

Jom join reramai..
[My fav fairytales is Cinderella]

Friday, 11 April 2014

I'm Agen Dropship : K- Colly Sweet 17

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Hi! Hi! Hi!

Cheq nak promote produk nie.. Heee..

Cheq adalah agen dropship

K COLLY SWEET 17 (ORIGINAL)

K-Colly Sweet 17 merupakan supplement kulit yang dapat membantu anda mendapatkan kulit yang lebih cerah dan cantik!

SEMENANJUNG  RM115
SABAH/SARAWAK  RM120

* include postage
* ada misteri free gift
* no COD (cash on delivery)

Sila PM saya untuk maklumat lanjut dan tempahan -> IyQa GaNi


  

Ainan Tasneem dan Fatiya Latif (Pelakon ArianaRose) turut mengamalkan K-Colly Sweet 17 tau!

Tunggu apa lagi? Pm saya segera.. Harga murah... Harga pasaran RM160/++.
Ori ke? Jangan risau. Ini ORIGINAL punya.

Lai..Lai..Lai..

Nak harga murah lagi tunggu promosi ya.. InsyaALLAHada rezeki cheq buat promosi.

TASK4JOB : I GIVE UP

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Hi semua...

Ingat tak sebelum nie cheq da buat entry ttg TASK4JOB tu.. Okay.. Cheq dah tau permainan nya.. Cheq dh pun dapat kumpul $300.. So boleh laa nak cash out.. And look what I had found..



Bila nak cashout, kena buat survey dulu. Survey dia, download ringtone la.. Macam2 apps.. Malas laa nak buat. Melayang kredit. Okay tak pa. Cheq tak rugi apa pun.. Tak keluaq duit pun.. Biaq ja laa.. Hohohoho.. Kalau hampa nak buat, buat la.. Cheq malas nak try. Cukup la ChurpChurp, 8Share, Nuffnang, dan jadi agen dropship..

Sapa2 nak beli K Colly Sweet 17, boleh PM cheq kat fb.

Tuesday, 8 April 2014

TASK4JOB

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Hari nie aku ada daftar satu tempat share2 link, orng klik kita dapat duit. Alaa macam ChurpChurp ngan 8Share tu. Tapi nie lain sikit. Kita tak perlu share iklan, tapi share link kita. Bila kita daftar, kita akan dapat link kita sendiri. Kita share link tu. Minta orang klik macam ChurpChurp dan 8Share. Kita dapat duit bila ada unique visit. Based on pemerhatian cheq, lepas dua orang klik dapat duit.


The best part nya. Duit yang kita dapat bukan dalam Ringgit Malaysis. Tapi USD! Once bila daftar masuk, kita akan dapat USD25. Bila share2 link, orang klik, setiap unique visit USD10. Cheq daftar pagi tadi dalam jam 11 lebih macam tu laa. sekarang jam 5 petang. Ini hasil yang cheq dapat. belum boleh cash out.

Minimum USD300 baru boleh cash out. Lagi satu dia guna cek. Tak minta akaun pun. Daftar pun free.. Jadi kita tak rugi apa2 pun.

Klu hampa minat leh laa klik link nie..
http://tasks4job.com/?refer=144625

Atau pun kat bawaaaahhh tu ada Task4Job. kat situ pun ada link.

Okay! Babai..

PERMOHONAN PERNEMPATAN LATIHAN MENGAJAR

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Semester kali memang sibuk.. Dengan kelas2 tu normal laa.. Tapi ada tambahan plak. Final Year Projek, penempatan untuk Latihan Mengajar pastu Latihan Industri pulak. IHari nie baru selesai permohonan untuk Latihan Mengajar. Minggu lepas dah buat secara manual. Kali nie online pulak. 

Cara manual untuk pilih sekolah. Satu sekolah satu ja cikgu pelatih. Memang berebut la. Penyelaras guna cara ambil nombor giliran. Naseb laa, sapa cepat dia dapat. Cheq pun risau takut x dapat negeri sendiri. Bila sampi turn, rupa2nya cheq org first yang isi kat Penang. ahahahhaa..

Yang online ikut apa yang dah pilih masa manual.. Tak boleh tuka kecuali suka sama suka. Tapi kali nie bukan confirm lagi. Tunggu penyelaras tanya pada sekolah setuju atau tidak terima guru pelatih. Kena doa banyak2 supaya sekolah terima. Cheq minta sekolah sendiri. 5 tahun belajar kat sekolah tu.. Adik pun elajar sekolah sama. Penyambung generasi. ahahhaha.. Adik kata cikgu IT sekolah tu sibuk sangat macam-macam benda nak urus. hehe.. Meh cheq nak masuk jadi guru pelatih boleh bantu kurangkan beban.. Mengajar tingkatan 4. hehehehe


Apply sudah. Sekarang tunggu dan doa saja la..

Wink!

Thursday, 3 April 2014

CLINICELL Oral Skincare : REVIEW PRODUK - ZALIA FATIN

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Review produk CLINICELL Oral Skincare dari ZALIA FATIN (Z). Produk ini produk anti penuaan dan kecerahan wajah. Ia juga merupakan formulasi termaju untuk kecantikan dan kesihatan dari dalam. Ini merupakan impian bagi setiap wanita yang menginginkan kulit yang cantik, berseri, putih dan gebu.


MAKLUMAT PRODUK
Sebuah formulasi termaju menggunakan ekstraks sumber semulajadi yang berkualiti tinggi dan “salah satu molekul Anti Aging yang terhebat”. Mengandungi Hydrolyzed Kolagen, AstaREAL P2AF Astaxanthin, Ceri Acerolla, 13 Vitamin dan 11 Mineral yang diperlukan oleh badan. Menyegarkan, mengembalikan keanjalan dan memutihkan di samping memberikan kelembapan kulit.
  • 6000 kali lebih kuat dari Vitamin C¹
  • 800 kali lebih kuat dari CoQ10¹
  • 550 kali lebih kuat dari Vitamin E²
  • 75 kali lebih kuat dari Alpha lipoic acid¹
  • 40 kali lebih kuat dari Beta Carotene³

KELEBIHAN PRODUK
Di formulasikan oleh Ketua Penyelidikan dan Pembangunan Clinicell Mejar (Dr) Nur Haliza Mohamad Najib Bersara MD (UKM) .

Menggunakan salah satu bahan aktif anti penuaan dan pemutihan kulit yang terhebat di dunia iaitu AstaREAL P2AF Astaxanthin. Kajian yang di buat menunjukkan ianya : -

  • • 6000 kali lebih kuat dari Vitamin C¹
  • • 800 kali lebih kuat dari CoQ10¹
  • • 550 kali lebih kuat dari Vitamin E²
  • • 75 kali lebih kuat dari Alpha lipoic acid¹
  • • 40 kali lebih kuat dari Beta Carotene³

  1. Disahkan Halal oleh Jakim
  2. Kilang yang berstatus GMP
  3. Bahan aktif dari sumber semulajadi yang berkualiti tinggi dan di import
  4. Harga yang murah jika dibandingkan dengan produk yang di import kerana kualiti yang setara.
  5. 100% selamat dan tiada kesan sampingan
  6. Kesan Anti Penuaan dan Pemutihan kulit ke seluruh badan kerana pengambilan secara oral ( makan/minum )
  7. Kadar keberkesanan yang tinggi
  8. Kadar penyerapan dalam badan yang tinggi
  9. Sesuai untuk semua jenis kulit
  10. Cara penggunaan yang mudah, hanya larutkan 1 paket di dalam air kemudian diminum pada waktu malam sebelum tidur.
  11. Perisa oren yg sedap dan tidak terasa seperti ubat

  • KHASIAT PRODUK

  1. Anti Penuaan
  2. Menggalakkan penghasilan semula kolagen dalam badan
  3. Memutihkan kulit
  4. Meremajakan kulit
  5. Menganjalkan kulit
  6. Melindungi dari sinaran UV
  7. Melembapkan kulit
  8. Mengurangkan kedutan dan garis – garis halus
  9. Mengurangkan jeragat kulit dan jerawat
  10. Menyihatkan badan
  11. Membantu menguatkan rambut
  12. Mengurangkan masalah sakit sendi dan otot
  13. Menguatkan kuku rapuh
  14. Mengeluarkan toksin dalam badan
  15. Membantu mencegah penyakit Kanser dan juga penyakit lain yang berhubung kait dengan sel seperti Parkinson dan Strok
  • JADUAL PENGGUNAAN
  • Produk ini disyorkan di ambil 1 paket sebelum waktu tidur. Ia perlu di amalkan setiap hari kerana proses penuaan dan degeneratif adalah berterusan. Kesan yang akan di perolehi oleh setiap orang juga berbeza. Ini adalah kerana setiap orang mempunyai kadar metabolisma, berat badan, warna kulit dan gaya hidup yang berbeza.


  • REVIEW DARI ZALIA FATIN
    Sepanjang penggunaan 15hari (15 paket) ini, Z rasa;
  1. Tona warna kulit jadi sekata. Kulit Z sebelum nie separuh gelap, separuh cerah. Muka burn la senang kata. Sekarang dah sekata dah.
  2. Jerawat berkurangan. Muka Z memang teruk, penuh jerawat. masalah hormon. Alhamdulillah, bila dah minum Clinicell, jerawat makin kurang dan kering.
  3. Alergi kulit pun berkurangan. Kulit Z sensitif sikit, tambah-tambah bila peluh atau keluar rumah. Sekrang tidak lagi. Awesome!
  4. Badan rasa bertenaga dan cergas. Z minum waktu pagi, jadi memang rasa cergas. Berat badah Z pun turun, 1 kilo dalam 2 minggu. Jangan jeles. Bukan senang nak turun berat badan nie.
  5. Sedap gila produk ni. Dengan rasa oren tu, Macam minum fresh orange! Yummy!

Gambar testimoni Z...


Amacam? Ada nampak beza x? Z tak paki bedak compaq ya. Setakat tonner ja. Bedak baby pun Z tak pakai. Rimas!

MAKLUMAT SYARIKAT
CLINICELL COSMECEUTICALL (M) SDN BHD
No. 44 Bj 3, Taman Bukit Jaya,
Bukit Antarabangsa,
68000 Ampang,
Selangor Darul Ehsan. 
+603 4161 8199 



Laman sesawang : http://www.clinicell.com.my/



Itu saja review dari Z.
Wassalam!!

Zalia Fatin Zaini

Tuesday, 1 April 2014

Grand Opening Giveaway by HaneulAfiqah

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Hai semua!!! Salam APRIL!!!!!!!! Takmo April Fool ya.. Kita org ISLAM..

Okay! Okay! Entry pertama bulan April kita buka dengan giveaway lg!! Ahahahahaa......



Sila klik pada banner utk join ya.. Ada beberapa syarat simple mimple ja yang hampa kena follow.. Don't Worry Be Happy.. Heee.. Hadiah-hadiah dia comel-comel aja.. 

Jom kita sesama support giveaway member kita ya.. hee.. Ada rezeki dapat laa hadiah..

Adios!