Thursday, 20 March 2014

Contest Gambar #Candid By Sharina

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

****

>>Contest Gambar Candid<<
Suka snap gambar? mari hantar gambar candid korang di Contest Gambar Candid dan ceritakan kenangan anda di dalam gambar..banyak hadiah menanti anda
Gambar Candid Saya :
Ceritanya bermula........
Contoh sahaja : Tengah saya khusyuk tengok hp, tiba2 ada orang snap, tak perasan langsung, boleh pula tersenggih, macam tau2 ja dia snap..haha..luv this picture !!
Penaja Rasmi
Opzzpinky | Se-Shop | Amy Syeera | Raja Farah | Hazrina | Khalil | Mieya | Mama Darwish | Ieya | Liyliz | Paly | Nadia | Hawa | Fadzlun | Saliza | Nazirah 
****
Candid.. Candid.. Candid..
Aku ni mmg suka candid gambar org... Xcaya? tanya member aku.. Penuh intag dgn candid depa ja.. hohoho.. Camera? Guna camera smart phone ja.. Cantik jugak laa gambar..  5MP kn..
(Klik gambar utk view di FB & tlg like ya)

Gambar 1 dan 2 tu gambar member yang khusyuk benar semasa dalam kuliah.. Khusyuk betul kan sampi x sedar kena candid.. ahahahah.. Gambar 1 tu masa dalam MICRO TEACHING, yang gambar 2 tu plak masa dalam kuliah FINAL YEAR PROJEK.. Gambar no 3 tu plak adalah sepupu2 yang hot! Gambar kiri tu sedap ja dua2 tu kebetulan dengan gaya sama. X sedar kena candid. Bila tgk balik candid nie, terus dapat idea dialog utk dua2 sepupu tersayang nie. Gambar nie diambil sms sepupu sorang lagi kawin. Tym nie baru habis akad nikah, ada kat tepi tu, tgh ikat sampin..
Amacam best x? Gambar ori tau.. X edit pun cuma buh dialog ja, itu pun dh lama buh, 2 tahun lepas (gambar3)..
Semoga ada rezeki utk menang.. Amiin..

No comments:

Post a Comment