Wednesday, 26 March 2014

BERSYUKUR ATAS NIKMAT DIPANJANGKAN USIA

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Konnichiwa!

Mesti dpat teka kan drpd tajuk tu.. Hehe.. Well, it's my birthday today! (Tua sudah) Bersyukur sesangat atas kurniaan ALLAH S.WT. masih lagi dapat bernafas di muka bumi ALLAH ini, untuk terus beribadat kepada-NYA. Diberi peluang untuk berada disamping ahli keluarga tersayang. Mak, bapa ngan adik tgh2 malam mesej kat cheq wish.. Wuu.. Terharu kejap.. Diberi peluang bersama-sama dengan kengkawan semua..

Dapat banyak wish drpd rakan2 dan famili members di FB dan hp tersayang nie. Thanks so much atas wish2 dan doa2 yang di berikan.. AAMIIN.......... Didoakan pjg umur, murah rezeki dan tak kurang juga cepat bertemu hodoh.. Hmm apa lg laju ja amin tu.. (gatai!) 

Ops! Ops! Sebelum terlupa! Encik Google pun wish tau! Haa.... Mmg sayang lebih2 laa kat Encik Google nie ha.. Dah laa banyak tolong dalam siapkan asaimen. Tolong dalam download movie lagi! Terbaik la.. ehehehe..

Sedap je nampak kan?! Yumyum!


Okay setakat nie ja entry kali nie..

Sayonara!

No comments:

Post a Comment