Saturday, 29 March 2014

PROMOSI : K-COLLY SWEET 17 (ORIGINAL)

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Hi! Hi! Hi!

Cheq nak promote produk nie.. Heee..

K COLLY SWEET 17 (ORIGINAL)

K-Colly Sweet 17 merupakan supplement kulit yang dapat membantu anda mendapatkan kulit yang lebih cerah dan cantik!

PROMOSI!! MURAH! MURAH!

SEMENANJUNG  RM110
SABAH/SARAWAK  RM115

* include postage
* ada misteri free gift
* no COD (cash on delivery)

Sila PM saya untuk maklumat lanjut dan tempahan -> IyQa GaNi


  

Ainan Tasneem dan Fatiya Latif (Pelakon ArianaRose) turut mengamalkan K-Colly Sweet 17 tau!

Tunggu apa lagi? Pm saya segera.. Harga murah... Harga pasaran RM160/++.
Ori ke? Jangan risau. Ini ORIGINAL punya.

Lai..Lai..Lai..

Friday, 28 March 2014

CLINICELL Oral Skincare : REVIEW PRODUK - SYUFIQA NURFATIN

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Seperti mana yang cheq dah janjikan untuk buat review produk CLINICELL Oral Skincare. Produk ini produk anti penuaan dan kecerahan wajah. Ia juga merupakan formulasi termaju untuk kecantikan dan kesihatan dari dalam. Ini merupakan impian bagi setiap wanita yang menginginkan kulit yang cantik, berseri, putih dan gebu.


MAKLUMAT PRODUK
Sebuah formulasi termaju menggunakan ekstraks sumber semulajadi yang berkualiti tinggi dan “salah satu molekul Anti Aging yang terhebat”. Mengandungi Hydrolyzed Kolagen, AstaREAL P2AF Astaxanthin, Ceri Acerolla, 13 Vitamin dan 11 Mineral yang diperlukan oleh badan. Menyegarkan, mengembalikan keanjalan dan memutihkan di samping memberikan kelembapan kulit.
  • 6000 kali lebih kuat dari Vitamin C¹
  • 800 kali lebih kuat dari CoQ10¹
  • 550 kali lebih kuat dari Vitamin E²
  • 75 kali lebih kuat dari Alpha lipoic acid¹
  • 40 kali lebih kuat dari Beta Carotene³

KELEBIHAN PRODUK
Di formulasikan oleh Ketua Penyelidikan dan Pembangunan Clinicell Mejar (Dr) Nur Haliza Mohamad Najib Bersara MD (UKM) .

Menggunakan salah satu bahan aktif anti penuaan dan pemutihan kulit yang terhebat di dunia iaitu AstaREAL P2AF Astaxanthin. Kajian yang di buat menunjukkan ianya : -

  • 6000 kali lebih kuat dari Vitamin C¹
  • • 800 kali lebih kuat dari CoQ10¹
  • • 550 kali lebih kuat dari Vitamin E²
  • • 75 kali lebih kuat dari Alpha lipoic acid¹
  • • 40 kali lebih kuat dari Beta Carotene³

  1. Disahkan Halal oleh Jakim
  2. Kilang yang berstatus GMP
  3. Bahan aktif dari sumber semulajadi yang berkualiti tinggi dan di import
  4. Harga yang murah jika dibandingkan dengan produk yang di import kerana kualiti yang setara.
  5. 100% selamat dan tiada kesan sampingan
  6. Kesan Anti Penuaan dan Pemutihan kulit ke seluruh badan kerana pengambilan secara oral ( makan/minum )
  7. Kadar keberkesanan yang tinggi
  8. Kadar penyerapan dalam badan yang tinggi
  9. Sesuai untuk semua jenis kulit
  10. Cara penggunaan yang mudah, hanya larutkan 1 paket di dalam air kemudian diminum pada waktu malam sebelum tidur.
  11. Perisa oren yg sedap dan tidak terasa seperti ubat

  • KHASIAT PRODUK

  1. Anti Penuaan
  2. Menggalakkan penghasilan semula kolagen dalam badan
  3. Memutihkan kulit
  4. Meremajakan kulit
  5. Menganjalkan kulit
  6. Melindungi dari sinaran UV
  7. Melembapkan kulit
  8. Mengurangkan kedutan dan garis – garis halus
  9. Mengurangkan jeragat kulit dan jerawat
  10. Menyihatkan badan
  11. Membantu menguatkan rambut
  12. Mengurangkan masalah sakit sendi dan otot
  13. Menguatkan kuku rapuh
  14. Mengeluarkan toksin dalam badan
  15. Membantu mencegah penyakit Kanser dan juga penyakit lain yang berhubung kait dengan sel seperti Parkinson dan Strok
  • JADUAL PENGGUNAAN
  • Produk ini disyorkan di ambil 1 paket sebelum waktu tidur. Ia perlu di amalkan setiap hari kerana proses penuaan dan degeneratif adalah berterusan. Kesan yang akan di perolehi oleh setiap orang juga berbeza. Ini adalah kerana setiap orang mempunyai kadar metabolisma, berat badan, warna kulit dan gaya hidup yang berbeza.


  • REVIEW DARI IYQA GANI
    Senang cerita laa kan, cheq memang susah sikit nak makan atau mencuba produk-produk kesihatan nie. Kemudian bila baca-baca review di blogger-blogger, mula laa rasa tertarik. Jadi saya ambil kesempatan untuk membuat review produk CLINICELL Oral Skincare nie. Sebelum tu, cheq pesan siap-siap. Warna kulit cheq hitam manis ek. Jadi kalau rasa tengok kat gambar tu macam sama ja.. Itu gambar ya. Cheq nak review ni apa yang cheq rasa sendiri perubahan.
  • Sepanjang penggunaan 15hari (15 paket) ini, cheq rasa;
  1. Tona warna kulit dah mula rata. Sebelum nie bahagian pipi belakang kulit cheq agak gelap macam terbakar. Alhamdulillah dah takda.
  2. Parut lebam jerawat di antara mata dan dagu kanan dah mula pudar.
  3. Warna kulit pun dah makin cerah (dalam gambar munkin x nampak). Tapi ni cheq rasa sendiri naa. Cuti sem hari tu, cheq kerja, so muka jadi gelap sikit. Tahi lalat yang dulu tersembunyi, sekarang dah jelas nampak. huhu..
  4. Jerawat-jerawat halus pun jadi kering. Sebelum nie susah sangat nak hilang. Walau pakai macam-macam pencuci muka. Alhamdulillah sekarang dah kering.
  5. Berat badan pun turun. Padahal badan dah kurus dah.

Gambar testimoni cheq...




Amacam? Ada nampak beza x? Cheq memang jenis tak pakai bedak compaq ya. Gatal muka.

MAKLUMAT SYARIKAT
CLINICELL COSMECEUTICALL (M) SDN BHD
No. 44 Bj 3, Taman Bukit Jaya,
Bukit Antarabangsa,
68000 Ampang,
Selangor Darul Ehsan. 
+603 4161 8199 



Laman sesawang : http://www.clinicell.com.my/


Well itu sahaja laa review dari cheq naa.. 
Wassalam!!

IyQa GaNi

Wednesday, 26 March 2014

FRONZEN : DISNEY CHARACTER TANGLED RAPUNZEL

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


FROZEN lagi!!!! Okay2.. Walaupun aku tengok dah dua kali tp cheq x perasan rupa-rupanya Rapunzel dan Eugine (Flynn Rider) ada dalam FROZEN! Xpercaya tgk dalam gambar tu.. Lepas nie tgk balik cerita FROZEN ya..

So, bila cheq tgk gambar nie, apalagi terus tgk balik cerita FROZEN untu kali ke 3. Tapi mula2 tu terlepas juga.. Sebab watak2 FROZEN nie eyecatcher.. Undur balik.. Baru nampak.. Lepas tu sepanjang movie nie, perhati betul-betul ada x watak Disney lain dalam FROZEN, mcm Brave ke.. Tapi xda.. Memang ini satu2 nya watak Disney lain ada dalan FROZEN..

Xcaya? Pi tgk balik movie nie.. FROZEN mmg TERBAIK LA!!!

~Hi everyone. I'm Olaf and I like warm hugs!~

WORDLESS WEDNESDAY #10

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Google cakes!

BERSYUKUR ATAS NIKMAT DIPANJANGKAN USIA

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Konnichiwa!

Mesti dpat teka kan drpd tajuk tu.. Hehe.. Well, it's my birthday today! (Tua sudah) Bersyukur sesangat atas kurniaan ALLAH S.WT. masih lagi dapat bernafas di muka bumi ALLAH ini, untuk terus beribadat kepada-NYA. Diberi peluang untuk berada disamping ahli keluarga tersayang. Mak, bapa ngan adik tgh2 malam mesej kat cheq wish.. Wuu.. Terharu kejap.. Diberi peluang bersama-sama dengan kengkawan semua..

Dapat banyak wish drpd rakan2 dan famili members di FB dan hp tersayang nie. Thanks so much atas wish2 dan doa2 yang di berikan.. AAMIIN.......... Didoakan pjg umur, murah rezeki dan tak kurang juga cepat bertemu hodoh.. Hmm apa lg laju ja amin tu.. (gatai!) 

Ops! Ops! Sebelum terlupa! Encik Google pun wish tau! Haa.... Mmg sayang lebih2 laa kat Encik Google nie ha.. Dah laa banyak tolong dalam siapkan asaimen. Tolong dalam download movie lagi! Terbaik la.. ehehehe..

Sedap je nampak kan?! Yumyum!


Okay setakat nie ja entry kali nie..

Sayonara!

Tuesday, 25 March 2014

Giveaway Simple-Simple by Shad

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Greetings and Assalamualaikum to all.
Jemput Join ya.


Klik Banner untuk Join

Senarai Hadiah

R Series Luxury Set from Cosway x2
Novel Pilihan Sendiri x5
R Series Hand & Body Lotion x3
Bawal Plain + Cute Brooch x3
Top-up RM5 x5

Due Date : 21 April 2014

YEAH!!!! JUM JOIN RERAMAI...
(p/s tlg klik iklan2 di keliling blog cheq nie.. please.. tengkayu)

Thursday, 20 March 2014

Contest Gambar #Candid By Sharina

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

****

>>Contest Gambar Candid<<
Suka snap gambar? mari hantar gambar candid korang di Contest Gambar Candid dan ceritakan kenangan anda di dalam gambar..banyak hadiah menanti anda
Gambar Candid Saya :
Ceritanya bermula........
Contoh sahaja : Tengah saya khusyuk tengok hp, tiba2 ada orang snap, tak perasan langsung, boleh pula tersenggih, macam tau2 ja dia snap..haha..luv this picture !!
Penaja Rasmi
Opzzpinky | Se-Shop | Amy Syeera | Raja Farah | Hazrina | Khalil | Mieya | Mama Darwish | Ieya | Liyliz | Paly | Nadia | Hawa | Fadzlun | Saliza | Nazirah 
****
Candid.. Candid.. Candid..
Aku ni mmg suka candid gambar org... Xcaya? tanya member aku.. Penuh intag dgn candid depa ja.. hohoho.. Camera? Guna camera smart phone ja.. Cantik jugak laa gambar..  5MP kn..
(Klik gambar utk view di FB & tlg like ya)

Gambar 1 dan 2 tu gambar member yang khusyuk benar semasa dalam kuliah.. Khusyuk betul kan sampi x sedar kena candid.. ahahahah.. Gambar 1 tu masa dalam MICRO TEACHING, yang gambar 2 tu plak masa dalam kuliah FINAL YEAR PROJEK.. Gambar no 3 tu plak adalah sepupu2 yang hot! Gambar kiri tu sedap ja dua2 tu kebetulan dengan gaya sama. X sedar kena candid. Bila tgk balik candid nie, terus dapat idea dialog utk dua2 sepupu tersayang nie. Gambar nie diambil sms sepupu sorang lagi kawin. Tym nie baru habis akad nikah, ada kat tepi tu, tgh ikat sampin..
Amacam best x? Gambar ori tau.. X edit pun cuma buh dialog ja, itu pun dh lama buh, 2 tahun lepas (gambar3)..
Semoga ada rezeki utk menang.. Amiin..

Saturday, 15 March 2014

30 ORANG PERTAMA DALAM ISLAM

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Orang pertama cipta telefon? Alexender Graham Bell.
Orang pertama tulis Bismillah? ????
Kalu anak tanya, mampus tak tau nak jawab..


So, take note!

30 ORANG YANG PERTAMA DALAM ISLAM


  1. Orang yang pertama menulis Basmallah : Nabi Sulaiman A.S.
  2. Orang yang pertama minum air zamzam : Nabi Ismail A.S.
  3. Orang pertama yang berkhatan : Nabi Ibrahim A.S.
  4. Orang yang pertama diberikan pakaian pada hari qiamat : Nabi Ibrahim A.S.
  5. Orang yang pertama yang dipanggil oleh Allah pada hari qiamat : Nabi Adam A.S.
  6. Orang yang pertama mengerjakan saie antara Safa dan Marwah : Saidatina Hajar (Ibu Nabi Ismail A.S.)
  7. Orang yang pertama dibangkitkan pada hari qiamat : Nabi Muhammad S.A.W.
  8. Orang yang pertama menjadi khalifah Islam : Saidina Abu Bakar As-Siddiq R.A.
  9. Orang yang pertama menggunakan tarikh hijrah : Saidina Umar Bin Al-Khattab R.A.
  10. Orang yang pertama meletakkan jawatan khalifah dalam Islam : Al-Hassan bin R.A.
  11. Orang yang pertama menyusukan Nabi S.A.W. : Thuwaibah R.A.
  12. Orang yang pertama syahid dalam Islam (Lelaki) : Al-Harith bin Abi Halah R.A.
  13. Orang yang pertama syahid dalam Islam (Perempuan) : Sumayyah Bt Khabbar R.A.
  14. .A.Orang yang pertama menulis hadis dalam kitab/lembaran : Abdullah Bin Amru Bin Al-Ash R.A.
  15. Orang yang pertama memanah dalam perjuangan fisabilillah : Saad Bin Abi Waqqas R.A.
  16. Orang yang pertama menjadi muazzin dan melaungkan adzan : Bilal Bin Rabah R.A.
  17. Orang yang pertama bersembahyang dengan Rasulullah S.A.W. : Ali Bin Abi Tholib R.A.
  18. Orang yang pertama membuat mimbar masjid Nabi S.A.W : Tamim Ad-Dary R.A.
  19. Orang yang pertama menghunuskan pedang dalam perjuangan fisabilillah : Az-Zubair Bin Al-Awwam R.A.
  20. Orang yang pertama menulis sirah Nabi S.AW. : Ibban bin Othman bin Affan R.A.
  21. Orang yang pertama beriman dengan Nabi S.A.W. : Khadijah Binti Khuwalid R.A.
  22. Orang yang pertama mengasaskan usul Fiqh : Imam Syafie.
  23. Orang yang pertama membina penjara dalam Islam : Ali Bin Abi Tholib R.A.
  24. Orang yang pertamamenjadi raja dalam Islam : Muawiyah Bin Abi Sufyan R.A.
  25. Orang yang pertama membuat perpustakaan awam :  Harun Ar-Rasyid.
  26. Orang yang pertama mengadakan baitul mal : Umar Al-Khattab R.A.
  27. Orang yang pertama menghafal Al-Qur'an selepas Rasulullah S.A.W. : Ali Bin Abi Tholib R.A.
  28. Orang yang pertama membina menara di Masjidil Haram Mekah : Khalifah Abu Ja'afar Al-Mansur.
  29. Orang yang pertama digelar Al-Muqry : Mus'ab Bin Umair R.A.
  30. Orang yang pertama masuk ke dalam syurga : Nabi Muhammad S.A.W.

Friday, 14 March 2014

GA Mac 2014 by Emas Putih

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

****

Assalamualaikum

Sila tekan banner di atas jika nak join.




****

Mudah-mudahan ada rezeki.. Jom join semua. All the best...

Wednesday, 12 March 2014

FRIEND WOODEN BEADS BRACELETS

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Hi semua! Ini bukan Wordless Wednesday ya.. ahahaha.. Actually ini FRIEND WOODEN BEADS BRACELETS, cheq buat sendiri. Ini untuk dijual..


FRIEND WOODEN BEADS BRACELETS
RM 3 each (exclude postage)
Gambar lebih jelas -> KLIK

Berminat boleh comment kt entry nie atau pun PM cheq kt FB -> IyQa GaNi

LIMITED YA..

WORDLESS WEDNESDAY #9

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

FaceBook berwajah baru

Perubahan Penyelia

Hari nie terima 2 kejutan. Jam 1 pagi tgk FB cheq yang berwajah lama sanagt tu tetiba terus berwajah baru teramat. Jam 9 pagi pula terima kejutan perubahan pada penyelia projek tahun akhir. Dapat penyelia baru. Sebelum nie org lain.. Hmm. Ada kejutan ketiga jugak, tp dirahsiahkan atas permintaan sahabat.. huhu..

Monday, 10 March 2014

CLINICELL Oral Skincare : CABARAN 15 HARI BERMULA 10/3/2014

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Well, Well.. Kita tgk banyak blogger yang pakat dok wat review produk CLINICELL Oral Skincare kan. So, aku pun join skali laa wat review nie haa.. Menyumbang testimoni. So, hari nie bermula laa cabaran 15 hari CLINICELL Oral Skincare.



Sedap jugak rasa dia.. Oren2 gitu.. ahahaha..

Cara nak join review nie? Senang ja..

Email pada : admin@clinicell.com.my
Subjek n Content : Saya Berminat Product Review Clinicell
Tunggu reply dari admin Clinicell pastu ikut laa arahan and syarat nya..

Senang kan.. So, klu berminat cuba laa.. (psst.. produk utk review nie dapat free tau)

Tunggu review dari cheq naa..

Sunday, 9 March 2014

TUKAR SECURITY INTERNET WEP KE WPA

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Hi semua, lama betul x update blog. Ingat x aku pernah janji nak ajar cara nak tukarkan security internet. Sorry sangat, tertangguh lama, penyakit MALAS yang teramat. So, hari nie dengan paksa diri plus rela hati aku nak tunjukkan cara nya.. hehe


 

Aku tunjukkan step by step ya.. x susah pun.. Senang ja.. Untuk  tutorial nie aku kreditkan kepada Abang Shah.. Dia yang banyak tolong masa nak tuka security internet umah sewa aku nie.. hehe.. Buat steps nie mesti kena connect internet ya.. Okay2 Jum mula..

******

STEP 1 - 6 untuk cari IP add untuk ke portal internet..

STEP 1 : Halakan cursor ke connection internet korang, x kisah la korung guna wifi atau pun cucuk cable terus. Right click.

STEP 2 : Click OPEN NETWORK AND SHARING CENTER.

STEP 3 : Click CHANGE ADAPTER SETTING.
Boleh tgk gambar.

 STEP 4 : Double clik pada icon yang ada connection internet (yg tunjukan bar tu). Akan keluar popup.

STEP 5 : Clik pada details

STEP 6 : Cari dan ingat IPv4 Default Getaway. Slalunya IP nie semua sama ja untuk internet. (Highlight tu)


Okay.. STEP 7 - 9 adalah di portal.
Bukan browser, tak kisah la IE, FIREFOX, or CHROME


STEP 7 : 
Taip kan IP td pada ruangan search www tu. Pastu Enter laa.. Korang akan masuk ke portal, Macam dlm gambar bawah nie TM nya, sbb aku pakai TM Streamy. So korang login. Klu korang pkai TM STREAMYX.

USERNAME n PASSWORD adalah tmadmin
Klu korang pakai selain streamyx korang google ja.. Nnt dapat la username n password.


STEP 8 : Gi kat Network Authetication dan pilih security yang korang nak. Aku sarankan Mixed WPA2/WPA -PSK (nie paling tinggi security)

STEP 9 : Masukkan password baru, jangan masuk password sama. Lagi panjang lagi bagus. Gabungkan number dan huruf and bercampur huruf besar dan huruf kecil. Dan SAVE/APPLY.



Lepas tu korang kena connect balik internet korang sebab dah bertukar password kan..

Siap! Senang kan. Klu korang berani cuba la.. Klu takut jd masalah internet bek korang ke TM center, suh pekerja dia tuka hehe..

Itu ja.. Selamat mencuba.. Adios..

Wednesday, 5 March 2014

WORDLESS WEDNESDAY #8

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


FRIEND WOODEN BEADS BRACELETS

WORDLESS WEDNESDAY #7

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


abaikan latar belakang.. hehe

Sunday, 2 March 2014

FROZEN - MULTILANGUAGE

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Konichiwa!!

Frozen lg??? Ahahahaha.. Ini bukan pasal lirik lg. Td aku tgk video Let It Go Multilanguage plak. Macam2 bahasa ada... 25 Bahasa dalam satu lagu! English, Jepun, Mandrin, Cantonis, Korea dan macam2 lagi... Dan haa haa haa... Bahasa Malaysia pun ada jugak!! Igtkan xda... Kenal jugak Mat Saleh nie Bahasa Malaysia nie... 

Tapi kan,, Bahasa Hindi pulak xda. Kalau banding filem Malaysia dengan filem Bollywood, Fames lagi filem Bollywood. Level International kut.. Hmm.. Kesian... 

Okay, okay.. Hampa tgk laa video nie.. Suka sangat.. hehe..



Kuasaku buat hidup bercelaru.... (My power flurries through the air into the ground).. Nie part dia.. Dalam bahasa Jepun pun best juga.. Comel je dengar.. Ahaha..

Aku siap download lagi kuikuikui..

Ok.. Itu ja.. 

Sayonara!

Giveaway [1] : FanPage Publishing by yanapinkblossom.blogspot

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


GA untuk pelancaran fanpage FB Yana Pink Blossom!! yeay!! Semoga mendapat sambutan yang meriah!!!..

*********************************
Internet Umah masih down lg sob..sob..
*********************************

Saturday, 1 March 2014

Anne Nurain's Birthday Giveaway

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Hi semua!! Ohayo!! hehe..

Psst..Psst.. Ari nie aku join GA.. GA nie roomie aku yang buat... Perkenalkan Kak Anne Nurain.. Dia juga rakan blogger aku, Dia laa yg banyak tlg aku dlm nak buat blog sendiri.. Hehe.. TQ sooooo Muuccchh..

GA ini bersempena beday dia dalam bulan nie yang ke ____... Bila tarikh nya aku aku xnak habaq, umuq dia pun aku xnak habaq.. Nak tau tanya dia sendiri.. Hehehe..

Comey x banner.. Klik banner utk GA


Happy Birthday Kak Ain...

Video Spesel untuk Kak Ain.. Tengok tau.. Tau.. Tau..

hehe..  GA ini akan berlangsung selama 1 bulan ok.. Jum join reramai...

(P/S : Ikut syarat betul2 tau..)