Monday, 17 February 2014

URUSAN JADUAL SEM 6 SELESAI

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Hai! Hari nie hari pertama mula kuliah bagi semester 6.. Mulakan hari dengan ceria.. (senyum memanjang) Hehe.. Mmg mind set dah tetap nak pergi serang Akademik utk urusan jadual aku yang teruk tu. Dari semalam plan nak pergi awal2 n cepat2 settle.

Alhamdulillah, walaupun kami (aku n kawan aku) pergi awal, rupanya dh ramai dah. Huhu, igt kena tunggu lama. Tapi, syukur ada puan tu buka kaunter dalam pejabat. Dia panggil sikit2. Puan tu ceria ja, kami pun ceria skali. Lepas terang masalah, akhirnya puan tu pun tlg laa, Add/Drop kan jadual kami nie. Akhirnya, dapat juga masuk group kuliah yang kami plan. Syukur sesangat, masalah jadual kuliah dah selesai. hehe..



Happy laa nie... hohohohohoho..

No comments:

Post a Comment