Friday, 14 February 2014

PACK UP

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Sekejap ja rasa sebulan cuti.. Hari Ahad nnt kembali semula ke dunia kampus, meneruskan perjuangan sebagai mahasiswi UPSI..


Besar punya beg.. hehe.. Baru packing sikit..Tak abis lgi nie.. Takpa ada ruang banyak lagi nie haa.. Cepat betul masa berlalu.. dah nak masuk sem 6.

Dua hari lepas aku baru beli pencuci muka Anugerah.. Skali beli 3 botol.. 1 botol boleh laa pakai dalam 2 bulan.. Saja aku beli 3 spare.. 1 botol RM20, 3 botol RM60. Aku beli kat jiran aku, dpt diskaun, sbb tu aku amik 3 botol terus.. hahaha..


Kita wat review sikit.. Pencuci muka Anugerah nie ada 3 warna. Hijau untuk kulit berminyak/bermasalah, Pink untuk kulit biasa, dan Kuning untuk kering.. Kulit muka aku nie memang jenis berminyak.. Dulu lepas cuci muka kejap je dah mula berminyak. Bila g kuliah semua rasa rimas, muka berminyak, tak pegang lagi dh rasa. 

Sejak aku guna produk nie ALHAMDULILLAH.. berkesan.. Minyak berkurangan.. Even muka pun x rasa berminyak n rimas. Lepas lama.. Balik dr kuliah ke, pegang muka tgk baru tahu muka berminyak sikit.. Banding dengan produk lain, Anugerah mmg ok.. Sebab tu aku nak maintain je dgn produk nie. Takmau tuka2 dh.

Cara nak pakai produk nie senang ja. Sapukan sabun ke muka sambil tu baca Al-Fatihah, biarkan 2-3 minit, kemudian bilas sambil tu selawat. Produk Anugerah semuanya dibaca dengan ayat-ayat suci Al-Quran. So, jangan langkah ya!

Hampa pun boleh la cuba..

www.anugerahquran.com

2 comments:

  1. so this product untuk islamic je lah kan ...
    ermmm makcik Nat selalu beli air mineral botol pink anugerah .. ^^
    Eh! sama ke ?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama je.. salah satu produk Anugerah jugak.. botol pink tu air R.O.. Ada gak air mineral botl biru.. masing2 ada khasiat nya..

      Delete