Tuesday, 4 February 2014

CARA KETAWA ALAM MAYA

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

こんばんわ (Konbanwa)

Hish mcm pelik ja topik entry nie kan.. Hehehe.. Actually aku jumpa info nie di FB.. Jom tgk apa benda nie..

Info nie tentang cara2 atau jenis2 ketawa yang digunakan apabila berbual di alam maya seperti FB, Twitter, YM dan lain2 la.. Dan setiap jenis ketawa nie ada maksudnya.. Hampa boleh la baca sendiri (nak taip byak sgt..)


Tak nampak?? Xpa.. Hampa klik kat gambar tu ja... Nnt nampak la.. hehe..

Dh baca?? Banyak kan.. Nak ikut ke?? Mcm malas jaa.. hahaha.. Ikut hampa la nak follow ka tak.. N pandai2 kengkawan la nak paham.. Ye dok? huhu.. 

Okay itu jaa.. Yang aku nak share.. babai..

Sayonara..

No comments:

Post a Comment