Friday, 17 January 2014

1st Mini Giveaway by Ainim Rashihah

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
 Ada lagi satu giveaway yang aku join lagi nie ha... ehehehe.. Banyak betul kan giveaway.. Moga murah rezeki bagi mereka2 yang buat giveaway nie..
****
Buat pertama kalinya, blog ini menganjurkan giveaway sempena menghargai para pengikut dan juga pembaca blog Ainim Rashihah. Sebagai salah satu usaha untuk menghargai sokongan kalian semua, Ainim nak adakan giveaway pertama blog ini.

Semua orang boleh sertai giveaway ini, tapi kenalah ikut syarat-syarat berikut:

1. Follow blog Ainim Rashihah, Add To Circle Google+ Ainimsuju, Follow Twitter Ainimsuju dan Like Fanpage Blog Ainim Rashihah
2. Buat satu entri bertajuk 1st Mini Giveaway by Ainim Rashihah
3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
4. Tinggalkan URL entri kalian ke dalam ruangan komen ini.
5. Tarikh tamat giveaway ini ialah pada 30 Januari 2014.

Pemenang akan diumum pada 6 Februari 2014 dan pemilihan pemenang adalah melalui random.org

****

So apalagi, jom la join.. Untuk coding bolehla klik kat banner tu n tgk full syarat2 nya..
Ehehehe..

Sayonara!

4 comments:

  1. Terima kasih sebab sudi join ga saya ya. dah follow juga

    ReplyDelete
  2. Singgah pagi :)
    All the best untuk Giveaway nie ^^
    Nad pun join, Jemput ke blog Nad :)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih kerana join GA saya. Senarai pemenang dah diumumkan hari ni. http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/02/senarai-pemenang-1st-mini-giveaway-by.html

    ReplyDelete